virrigt inlägg, välkommen till mitt liv !

sjukt skönt med en hemma kväll :)

sitter och pratar med ted, han kallar mig diva och jag försvarar mig. men han känner mig bättre än många andra och är en av de smartaste killarna jag någonsin träffat, så de svider lite att han kallar mig diva. Men riktiga vänner säger saker som man ibland inte vill höra, så nu är de bara att ändra sig.

nu pratar jag även lite med johanna, söt tjej de där.  jag tittar även lite på bilar, eftersom jag ska övningsköra imorgon så blir jag lite sugen att bara ta ut pengar från mitt sparkonto och bara köpa någon fin.

shit jag måste sola slut mitt solkort innan jag flyttar, kan inte tänka mig att solfuxen finns i sälen. kanske någon b variant solarium, men de får vara okej i sälen . har typ 6 gånger kvar.

fan nu tänker jag på julen´. nu tänker jag på dom där lucia tjejerna, när dom skulle sjunga en sång som dom sedan spelade in och la in på internet.  Hur jag bara satt och skratta åt dom, matilda var den ända som sjöng fint. Dom andra var totalt fel tonart, takten var roligaste, även att först började en av tjejerna sjunga en tonart, sen bara helt plötsligt hoppa en oktav ner,  man bara dör av skratt.

plötsligt får jag tankar från skolan.  när jonte o niklas kommer in på kör b medans lotta och jag satt där lite snällt. När dom ljög om hur mkt dom hade sjungit förr och jag dog av skratt.  rätt åt jonte som då fick en solodel, jag undrar bara varför blev inte den av jon ? om du nu var så duktig. haha .

nej nu ska jag sluta vara taskig ! 

nu ska jag fortsätta vara social mot ted. :)  sen sova. ska ta tåget någon gång imorgon .

pussis / C

hemma från jobbet då !

hey :)

nu har jag nyss kommit hem från jobbet, träligt ont i benen idag då.  träligt mycket fick ja springa idag, otur mitt i turen hade jag när jag backa in trucken i en lagerhylla, när jag jobbar så är jag lite sådär, jag kan allt själv och ingen får hjälpa mig. så varför skulle ja behöva truckkörkort, jag brukar vara duktig. Men när ja är stressad och har tre kunder som väntar på mig, plus att de var liten yta att köra på så kanske jag inte är lika duktig som vanligt !!

fick jobba över idag på jobbet också, as skönt med extra pengar.  snälla sara gav mig en dag av henne också, kul kul :)  föresten sara ska köpa likadan jacka som jag ska göra, haha wannabe me liksom, kul att 89:or som snyggsara gillar min jacka hehe !!!

aha, sen har jag åkt lite cross idag. nice

imorgon ska jag köra bil och shoppa massa, därför tar jag tåget till en annan stad och handlar, med min snälla pappa :) / C

mjauuu

nu har jag vaknat och känner mig mycket bättre, fy helvete va de va synd om mig igår. men inte direkt någon annas fel är mitt eget så, aldrig mer så där mycket !!  lite ångest när man har kastat ut typ ett tusen på en utekväll, även fast personalpriset är billigt som fan, så fattar jag inte hur jag lyckas. 

aha.  idag ska jag jobba. sen såg jag i bloggen att lotta dissar mig idag, jaha kul för henne då. jag ska i alla fall jobba sen skulle jag och mattias egentligen köra cross, men tråkigt väder tror jag skippar.  så nu har jag andra planer.

föresten är p sur på mig, känns förjävligt, men ja. får hoppas han är som mig, sur en stund sen släpper han de. så de är bara vänta ut de hela så blir de bra :)  

Imorgon tar jag tåget till okänd plats ;) 

nu jobba.

hejdå

c

Uppsala igår då!

Igår bar det av till Uppsala med Helena och Agnes för att träffa Matilda. Vi tittade på henne när hon sjung i kyrkan och det var erkligen super fint. Fick rysningar när de sjung vissa sånger för att det lät så mäktigt i den kyrkan, mycket bra jobbat Matilda :D Efter det så åkte vi hem till henne och gosade lite i hennes rum. Vi bestämde oss då för att laga tacos, jammi. Så vi gick till affären och shoppade lite. Väl hemma hos Matilda så blev det full rulle med att laga mat. Köttet var dock fryst men det löste vi på ett perfekt sätt. Först tinade vi det lite i mikron, men det fick inte så bra för att det var så jävla mkt. Men väl på stekpannan så hackade vi typ sönder det, skit vidrigt tyker jag. För att jag hata kött :P Men Gott blev det sen i alla fall och alla njöt. Blev kanske lite mycket mat för min del för jag fick så himla ont i magen :/ Men det stoppade inte mig för att få i mig lite efterrätt, skogbärsglass med krossad vitchoklad :)

Det enda med gårdagen var att vi alla från E-tuna var så sjukt bakis. Men dagen innan hade varit riktigt rolig :) De var ju markerad på krogen som gällde och jag var ju en älva. Jag hade verkligen en super kväll. Jag kommer lägga in lite bilder från förfesten senare :) ooooh, jag hade förresten linser på mig som var lysgröna, skit coolt ju :D

Idag blir det att träffa Emma tror jag, för hon kom hem till Eskilstuna igår men jag var ju i Uppsala då så jag ska träffa henne idag hade jag tänkt :D Ska väl ta och skicka iväg ett sms till henne! Men först ska jag gå ner och få i mig lite frukost!


Tjingeling badring, puss /Lotta!

helvete !!

jag har haft världens sämsta dag, legat i min säng ända sen jag kom hem.  jag vart sugen på nudlar, tuggade på nudelbiten och spotta ut den igen, sen blev jag osugen på nudlar. 

på tok för lite sömn och för mkt av allt !

nu orkar jag inte skriva mer.

godnatt, imorgon jobbar jag !

kvällen dååååå



hey :)

idag har jag och lottta varit på stan och lunchat, där träffade vi lite tm entertaiment grabbar. Sedan har vi även gått runt på stan och jag har kastat runt mig pengar känns de som, inte okej när man är uppe vid två tusen typ .  Men bra och ha grejer till sälen jobbet, så de är bra :)

nu pratar jag med niklas,  lilla lilla nicki som är i norge och festar med sina homies.  lotta och jag lovat att vi ska bjuda dom på middag någon dag, så får ta och fixa de. Eftersom dom bjöd på en otrolig god middag förut.


föresten hämtade jag ut min biljett till sälen idag, tusen byten men de är nice. 

ikväll; först ska vi tjejer på fest, sen till nybron .

tjingeling / c



fredag.

hey :)

herregud va jag drömmer, i natt var de helt sjukt, orkar inte ens förklara drömmen här men sjuk var den :)  .  Jaha, om ett tag ska jag möta upp lotta, ska shoppa lite, kul :)

föresten idag ska jag även ringa hälsostudion, mitt favorit spa :)  jag måste hinna vara där en gång till innan jag flyttar, eftersom de är bästa stället i stan och även mkt bättre än de spa:t vi var på i tunisien också.  så hälsostudion får fem av fem stjärnor.   så ska ringa o boka idag :)

aja, nu ska jag borsta tänderna  ciaooooo


kvällen

nu sitter jag här med mina favorit strumpor på, dom är såna där med halkisar under, även snöflingor. De är bra så att jag inte halkar. har precis pratat med min homie, som är en datanördphotoshop brud som lätt drar ner alla datanördar till en av de coolaste, hon ska nämligen göra min design till min sälen blogg. hehehe


skön kväll !  Imorgon ska jag försöka gå upp en bra tid,  eftersom jag och lotta ska luncha och sen ska jag gå runt på stan och titta på varma kläder.  sockar (fuck you att du mobbar mig, jag har alltid sagt sockar, inte sockor)  varma tröjor, osv .  sen ska vi även hämta ut min tågbiljett, mjo !!  

på kvällen blir de utgång, känns som de var länge sen som de blev en krogkväll, men ja ser fram emot detta. eftersom jag har bangat senaste gångerna som mina vänner har varit pepp, ska jag icke göra dem besvikna imorgon :) 

nej nu ska jag vara social iställe för att sitta och skriva här !   blir myskväll med film . hehe :)  va äre med mig egentligen ? när sjutton börja ja bli en fjolla, hihi heheh hihih.  so not cattis style,  imitation paow eller gaybloggaaaah !!  ;)

godnatt puss /c




xoxoxox



min resa kommer bli lång lång lång,
va tusan är mitt körkort när jag behöver de ? :)  just nu sitter jag och svarar på lite frågor som min nya chef, sälenmatilda skickade till mig, frågorna är typ clearing nr, vilken storlek man har på fötterna,  närmaste anhörig om jag dör där borta osv.. :)

' min tågresa/bussresa är lika lång som en jobbdag här hemma, kanske lite roligare men jag älskar faktiskt att jobba så rätt kul är de ändå.

roligt var de att amanda som bor där borta mot sälen har hört av sig till mig, och vi ska ta en fin vinterkväll och göra den osäker där borta, ser fram emot detta :) 

jaha, till nutid inte futurm.



jag sitter och lyssnar på musik, tittar bilder xoxoxo´s  biltävlings grej, cross bilderna är coolast.  va stolt man blir liksom :) hoppas min mobil funkar relativt bra i sälen, hur ska jag klara mig utan denna person, annars får jag nörda msn .  så många månader ja är borta, får fan tatuera in mig själv så att alla är trogna. haha jag driver ;)  roligast är att xoxox kommmer runt nyårsafton så nice, romantiskt med snö . :)  jag får ta pulkan till lindvallen då, varför egentligen.  när man ska gifta in sig i en porsche familj, här slutar man gå genast !!

idag ska jag till min syster tänkte jag :)  min fina syster som har en bebis i sin mage, jag längtar så mycket efter mosters lilla favorit !!

ajdö








torsdag !

hey :)

igår jobbade jag många timmar på en dag, vilket resulterade i att jag inte orkade hänga med lotta & marcus ut.  Men självklart fick dom sitta och förfesta i min lya, medans jag satt och tittade på efterlyst.  Mina kära kompis drog senare ut och jag kunde sova, vilket var sjukt skönt :)

nu när jag vaknade så fick jag även mejl från stöten om all information och att man skulle boka sin biljett redan nu. herregud nu börjar jag bli lite nervös, men samtidigt förväntansfull. idag måste jag även fixa en dongel också, måste ju ha internet när jag är där och jobbar.

ändrade planer jag ska vara där typ 9 december, så blir till att åka upp 8. imorgon bokar jag min tågbiljett.  känns verkligen konstigt att mina sista dar här i etown för detta år snart är över.  men skönt, snacka om roliga människor jag kommer träffa där i sälen :)

pussisssssssss


Halloween

Snart är det halloween och på fredag så har nybron halloween-fest och om man vill så får man klä ut sig :D Jag funderar då på att vara älva :D skulle inte det vara grymt? Jag har ju nyss tvingat Marcus att följa med mig till tunapark och då tänkte jag att jag skulle in på BR och titta om de har en tingelingklänning :) vissa brukar ju vara rätt stora så om de har en så köper jag den :D Yeeeyh! Annars får jag hitta på något annat om de inte har en sådan dräckt, men älva ska jag vara i alla fall :D love /Lotta!


Yo, yo, yooo!

Fan vilket pissigt väder det är idag, jag blir så jäkla deppig måste jag säga. Men det hindrar inte mig från att vara taggad inför ikväll. Om det nu blir något! Jag, Cattis och Marcus ska nämligen ut men nu fick cattis jobba så hon vet inte om hon orkar gå ut när hon kommer hem. Men jag hoppas på att hon fortfarande är lika taggad som jag :D Wiiiii!

Idag har jag bara legat och slappat och inte gjort ett skit. Funderar på att ringa och väcka Marcus och säga att han ska umgås med mig en stund :D För jag har sjukt tråkigt måste jag säga. Efter att ha suttit inne hela dagen och tittat ut på detta väder så vill jag faktiskt ut och göra någonting. Jag ska nog få Honom att följa med mig till Tuna Park :D Så kan jag köpa lösögonfransar :) Men så nu ska jag nog ringa och väcka honom.



Puss puss /Lotta!

godnatt bloggen



era pantade nötter,
ni har i alla fall gjort min & lottens kväll, så mycket dumma kommentarer så vi har skrattat ihjäl oss. Kan säga att våran statistik för bloggen höjdes rejält, mer än dubbelt, kan säga att siffran blev tre stora siffror :)  hihi

lotta har åkt hem från mig nu och nu sitter jag och pratar med mr x, hahaa, eller till dom flesta som läst mina sms så går han under namnet "prinsen" . sen lyssnar jag på fin fin musik,  rätt nice faktiskt.  :) men snart får jag vara vaken själv eftersom han jobbar varje jäkla dag och han börjar kl sju på morgonen, helt crazy .  men hellre en kille som jobbar och är normal än jävla töntar som lever på andra :) hehe, moderat folkis i loveeee.


jaha,  imorgon har jag bjudit hem min trio  :)  (MATILDA DU ÄR EGENTLIGEN VÅRAN TRIO, dock bor du i uppsala)
I alla fall så kommer marcus, jag & lotta ha en supeer duper mysig kväll, vi kommer skåla i champange för våran vänskap och sedan dansa sådär jobbigt mkt, lite tunisien style, där lotta och jag fick lära oss latino/salsa medmera på en kväll .  haha

godnatt alla nya läsare,   pussis

hahah lite av en facerape

På ett sätt är det kul och på ett sätt inte :P

Kul:
Att det var många som gick på att jag ens skulle lägga ut nakenbilder på mig själv på internet och att det var så många som gick in på bloggen och tittade om det var sant :P hahaha asså jag har nog inte garvat så här mycket som jag och Cattis gjorde ikväll. Hon gjorde som en facerape på min facebook måste jag säga :P Men roligt var det i alla fall och vi kunde inte sluta skratta.

Inte kul:
Hahaha asså jag kan ju inte säga att det inte är kul men hallå. tycker folk att det bara blir intressant när man väl lägger ut nakenbilder på sig själv? Det måste finnas många perversa människor där ute i världen ;) hahahaha.

Men men hahaha det här var sjukt kul i alla fall. Det kanske är så att man måste lägga ut lite utvikande bilder för att blir kändis ;) Men nej det skulle jag inte göra! Så till er som fortfarande klickar in på bloggen för att de som det har kommit några så måste jag säga: Tyvärr, inga nakenbilder på mig. Förlåt om ni blir besvikna men det kan ni gott vara! haha



/Puss puss Från Lotta!!!!

VI LEKER




tisdag tisdag tisdag



hey bloggen !!

idag funderar jag på att springa över till forex och växla tillbaka mina pengar till svenska !  jag måste även diska idag, fy va jobbigt de kan vara då.  Föresten ska jag fråga någon av mina media hoes om de kan hjälpa mig med min sälenblogg,  när jag flyttar så ska jag ha en blogg som jag kan skriva i som hela min familjsläkt o mina vänner kan läsa vad vad gör, så den måste vara extra snygg in vinterstyle heh . nappar ni ?

aha får se vad som händer idag då, känner inte direkt för att göra något speciellt utan mest ta de lugnt en dag, smsade lite om lite jobb i alla fall, bra bra.  Men imorgon har jag bjudit över lotta och marcus, ska bli kul :)

oj idag måste ja boka tvättstuga,  så att jag inte får tvätta åtta maskiner som jag  gjorde förra gången, dö tråkigt. Jag är verkligen ingen hemmafru !!  Gu va mitt liv låter oglammigt, de är ingen kissie fasoner här i min blogg inte. Här ljuger man inte om att man har en liten thai kvinna hemma som slickar på mitt golv, utan här slickar man själv på golvet och diskar och allt som en normal människa.  Till och med blondinbella har ju visat att hon visst diskar ibland.  ;)

på tal om bloggvärlden blir jag så full i skratt, ena dagen är man vänner.  Nästa dag provocerar man om sina kompisar, nästa dag blir man osams och då har man "bloggkrig".  Sen slutar detta med en latté på john chris eller något sånt ställe och man är vänner igen.  ja du, alla är vi märkliga ibland. :P

/c

hundvakt

Hejsan!

Idag så har jag inte gjort så mkt förutom att jag gick upp kl nio och sedan gick jag till minsyster för att hämta Affe :) Som jag då är hundvakt till idag. <3 Vi har varit ute på promenad och så har vi lekt på min tomt och nu är han helt slut och ligger här vid mina fötter :) Han är ju för söt den lilla parveln. Bossa (min katt) var med när vi lekte på baksidan och de var helt galna tillsammans. De sprang runt som toka, rullade runt på gräser och hoppade och skuttade medans de brottades. Så nu ligger han oxå helt slut fast han ligger på data stolen så att Affe inte kan komma åt honom :P

Så nu ska vi alla tre ta och titta på en film för att varva ner lite. Tänkte titta på den nya filmen, the last airbender. Tittade faktiskt på den animerade serien förut så jag har stora förväntningar på filmen :) Kan ju berätta senare vad jag tykte om den. :) Nej så nu, låt filmen rulla!      /Lotta!

när vi glider..

jaha jaha jaha. . nu måste jag fortsätta leva i nuet och inte i december, kommer hinna med väldigt mycket roliga saker innan jag är på resandefot igen.

nästa vecka ska i alla fall jag och pappa gå och handla varma kläder, en tokvarm jacka står högst på listan. Jag har tänkt lite på de här hur sjutton packar man när man ska vara borta så många månader ? hur många väskor är de okej att ha med sig ? ja du, de kommer bli svårt att packa, därför får jag denna gång börja i tid och inte några timmar innan som när jag åkte till tunisien. :)

jag känner mig ändå fruktansvärt glad för detta och kommer säkert vara de i några dagar. Nu lyssnar jag på sing it again och bara känner mig som världens lyckligaste, de är lite skate punk musik, såna där snygga killar som sjunger så sånt gillar vi :)

hur sjutton ska jag överleva utan mina älsklingar mina fina högtalare ? dock ska jag i alla fall ta med min lilla baslåda o mina andra högtalare, så de lär bli dunkili dunk där på mitt boende i sälen också :) 

jaha, snart ska jag träffa marcus och lotta.

pussis

happy day



denna dag har varit strange, jag vet inte hur jag ska börja. I alla fall så ringde en snäll tjej mig, matilda heter hon.  Dock inte min matilda i uppsala, utan stöten matilda från sälen .

Herregud jag har fått jobb i sälen. Hör upp mina vänner, jag lilla tjejen från eskilstuna ska flytta till sälen för att säsongsjobba.  Hur länge har jag inte sökt efter äventyr, hur länge har jag inte sökt jobb nya jobb på andra ställen, även fast jag har fått dom så har jag alltid haft något i huvudet som säger nej ja vill inte ha de.  Sälen känns som de rätta.  jag är frälst !!

dock så kommer jag självklart sakna alla mina vänner som jag har.  Ni är mina stjärnor och jag tittar upp på er varje natt så kommer jag aldrig känna mig riktigt ensam.  Jag läste nyss vad lotta hade skrivit här på bloggen tidigare, och gu va söt hon är.  Bara gud vet hur jag ska klara mig utan min bästis, hon som vet allt om mig, hon som jag inte ens behöver säga saker till för att hon ska förstå, hon som är min andra halva.  Men när jag kommer hem igen så kommer ja vara full med nya erfarenheter och då kommer vi vara precis likadana kompisar som vi är nu, en gång en bästavän alltid en bästavän. 

självklart kommer jag sakna min familj,  mina media hoes, mina barndsomkompisar och alla fina människor jag känner.   dock ska jag inte skriva något avskeds brev ännu :)

MEN SNART FYLLER JAG ÅR 6 november :)

Hellu nu är det måndag

Sitter och gör ingenting! Jag har fått sjukt ont i halsen men det får man leva med :) Idag blir et att gå till tandläkaren, inte kul! Men dom får fixa det dom ska och sedan efter det ska jag till lina och gå ut med affe medans hon är på jobbet. :)

Jag saknar Tunisien med Cattis, speciellt de stunderna som vi låg och bara myste i sängen ( dock inte på det sättet som det verkar), vi låg bredvid varandra och bara gjorde ingenting. Alltid vi två <3<3<3<3 Känner på mig att vi kommer iväg på en resa igen inom snar framtid :)Men då ska det bli ett mer coolare land ^^. Jag ska nog skicka iväg ett sms till henne och fråga om vi  ska ses idag :) Jag saknar henne litegrann faktiskt <3

Nej nu ska jag titta på Vampire Diaries så nu ska jag sluta skriva, men jag skriver när jag kommit hem :) /Lotta!

<3





jossaan <3



wihooooooooo. min blogg ska inte handla så mycket om alkohol, men konstigt jag har lärt mig göra nya goda drinkar från jobbet och  jag ska på tjugo års fest idag nanana.

fina fina josssan, pine min baby .  idag ska vi fira en av mina bästa kompisar,  fan vad jag tycker om denna tjej.  Hon är en sån där som man bara vill lägga i en låda och ta upp när man behöver lite kärlek.

idag har jag jobbat, sjukt duktigt även fast jag tänkte vara ledig.  Nu har jag i alla fall druckit första drinken wiho,  och cider håller jag på att dricka upp nu ;)  

jaha nu ska jag nog öppna min smirnoff och lägga mig i badet.  klockan 18 ska vi till frisören och förfesta wihooo.  fan vad jag ska festa för pine idag, min fina tjej jag älskar dig :)

pussis .  ha en bra kväll och drick inte lika mycket som jag kommer göra ikväll, för kommer må som en jude imorgon..

LÖRDAG !!

weey min klocka ringde idag, jag blir så störd på att vakna upp med ett ryck och sen springa till jobbet. så nu har jag hunnit käka speciall k oo yoggi, typ världens löjligaste frukost, typ allt rosa, men jag gillart :)

samtidigt som jag skriver här så lyssnar jag lite på outsider låten, kanske väldigt passande. 

Skorpionen
Vecka 42 (18 oktober - 24 oktober)
Rutiner talar det mesta för att det blir nu i veckan för dig i din kärlek. Resor ger dig bästa glädjen och att besöka en vän som du inte sett på länge är just det rätta att göra. Nu kan du komma att få höra berömmande ord om ditt sätt att arbeta. Du är som en lärka så glad. Du ska vara en frisk och sund tillgång på ditt arbete.En extra inkomst kan nu ge dig en bättre ekonomi. Det kan vara bra för dig och det måste ju vara skönt att få mer betalt. Stjärnorna tror på vinst med hästar.
Lyckotal: 9, 19, 20, 22, 38, 43, 48
Bästa lyckotal: 19


jag : herregud de stämmer ju in på mig.  resor ger mig bäst glädje,  igår skrev jag om att besöka mina vänner som flyttat och hur glad jag känner mig. jag har fått en extra eller mkt mer än vad jag trodde i lön ...   hehe :)



nu måste jag borsta tänderna, sen dra till jobbet. Idag kommer jag inte hinna skriva så mkt.  först jobb sen ska vi fira ena v mina bästakompisars tjugoårsdag

godnatt bloggen



jag känner mig som hundra år när jag sitter hemma en fredag kväll,  har lite tända ljus, lyssnar på mysig musik.  Då och då får jag sms av min min min ,som är med sina kompisar och dricker lite öl, de är trevligt att jag är med honom på ett hörn samtidigt som jag är hemma, han är rätt bra, några stjärnor är han lätt ! dock ska jag snart sova och känner jag personen rätt så kommer han väcka mig o någon timme, vem vet :)  

jag saknar många av mina kompisar som har flyttat till olika städer, alla blir äldre och drar iväg på egen hand, de känns lite boring liksom . .


nu ska jag skriva till mina hoes ett inlägg sen sova



TÄVLING

den som svarar rätt på alla frågorna kommer vinna ett mycket fint pris :) så om ni inte är med och tävlar så suger ni fan mer än bögarna i från tyskland. haha ;) "bara vi som förstår skämt, älskar vi"

1. när fyller lotta & cattis år ? (dom fyller icke på samma dag)

2. cattis&lotta är bästavänner, vem är den tredje pusslebiten i eskilstuna som hör till oss ? (matilda bor i uppsala, så hon är våran pusselbit där,)  Men nu menar vi ifrån eskilstuna ?

3. vem är den snyggaste killen i eskilstuna enligt cattis ? ( gissar ni rätt på detta är ni fan goa) tips över tjugo år

4. de finns bara två killar som cattis tycker att lotta ska bli tillsammans med ?  vilka ?  (tips den ena ser ut som en paradise hotel deltagare och den andra tänker cattis på pirater när hon ser honom)

5. vem tycker lotta är snyggast i twilight ?

6 . vilken frukt tycker lotta inte om ? (tips hon pillar alltid bort den om den är i mat, tänk från skolan ;)

7. vem är bäst på att köra bil? cattis eller lotta ?  (cattis asgarvar lite lätt) haha

8.   vad samlar lotta på ?  (hon har rätt många av dom här sakerna, om man säger så)

9.  vad hände när vi skulle kissa i en skog  i tunisien ?

10 .  hur många djur har lotta ?

fredag



hey
!

imorse när jag skulle gå upp så var de väldigt jobbigt, de var "tärt" som jag brukar säga. Min klocka hade inte ens ringt så en halv timme innan jag skulle börja så vaknade jag till och sprang upp från min säng, typ tog på mig jobbarkläder och cyklade iväg. Mitt i all kaos så halkar jag med cykeln och slog i mitt cpknä, vilket resulterade i att mitt knä nu är blå som fan. så jag grät lite på jobbet men sen var alla så snälla så mitt knä var som vanligt, förutom när jag skulle gå så gick jag lite som ett sär typ .  Även fick jag jobba över idag, så blev typ tio timmars pass idag då, nice med pengar joi :)

Föresten idag fick jag mitt lönesspec, wiho.  Fan va härligt de känns, jag kan åka på en till resa snart om jag skulle känna för de :) så de lär nog bli äventyr snart igen.  Funderar på att åka till irland till mina kusiner, de är rätt kul att bara prata engelska hela tiden så jag funderar på de !

jaha, idag har jag och födelsedagsbarnet varit och handlat.  De blev inte billigt kan jag säga, först systembolaget några hundra lappar, de va ändå okej eftersom jag är en spritflaska massa bacardi, smirnoff och xider rikare.  Dock var vi även inne på coop där jag köpte nudlar :) mumma, och lite yoggi, jucie och sånt.  Jag har som sagt börjat försöka lära mig äta frukost, förut va de inget för mig men nu ska jag försöka i alla fall !!  Idag skulle jag även pröva laga en maträtt som lottas mamma gjorde åt mig förut, så jävla god när hon gjorde de, dock inte alls lika gott när jag själv pröva. haha .. dock gillar jag inte att lägga pengar på sånt här skit, fan jag skulle kunna köpa typ massa armband o sånt iställe .


Sen drog vi till nybron och  pine skulle betala lite o fixa till festen. lär bli nice imorgon kan jag lova ;)  Hennes tjugoårsfest kommer bli grymt kul kan jag lova.


föresten så läste jag de lotta hade skrivit, känns som jag vet lite vad de egentligen handlar om. Känner mig lite, eller jag vet inte.  Man ska inte ta upp sånt på en blogg, men ja. Kan säga att de finns ingen som känner henne som jag gör och därför kan man prata om precis allt och ingen kan säga dom sakerna som jag kan säga till henne för då skulle man bara bli osams. Vi är för bra vänner för att vi någonsin skulle kunna bli osams på riktigt, lite små skit är alltid bra.  Dock är vi inte osams eller något sånt nu, men jag vet nog ändå vad som ligger och gnyr. jag är ledsen om du är ledsen, vi är lite bättre tillsammans !!

nej nu andas lite , sen ska jag prata med ted ;)  världens goaste.

puss !

imorgon ;  jobb, fix trix, alkohol, förfest på frisörsalongen, hemligsak, nybron tjugoårsfest .  pusssssss





Tung fredag

Idag vaknade jag halv tre av att min mamma väckte mig. Jag kunde ju inte somna inatt så jag var sjukt trött idag. Men nu börjar jag vakna till och Helena är här :) Vi ska mysa kväll och gluffsa pizza, jammi! Nu väntar vi bara på att henne bror ska vakna till så vi kan sjuktsa honom, han är sjukt seg. Mycket segare än vad jag är och jag har ju inte sovit så mkt ändå :P

Idag Fyller Melnik år så jag får väl hälsa en liten Gratualtion till honom :D Ha den äran!!!!! Han och hans vänner vill att vi ska komma på party men vi orkar inte, vi kanske säga hej bara :)

Här är helenas blogg, hon klagar bara på den men det är kul att läsa :D http://helenaklagar.devote.se/
Så nu får ni ta att läsa den med, tycker jag! MVH /lotta!

Snö, snö, snö...

Ååh det snöra :D Yeaj! Det lägger sig som ett fint täcke på marken just nu. Även fast det känns tidigt med snö så måste jag medge att det är för jäkla fint <3

puss o kram /Lotta!

Tankar mitt i natten

Skrvier precis som Cattis, det känns konstigt att försöka sova utan henne vid min sida. Det känns tomt när man ligger helt ensam i sin säng. Jag saknar henne redan faktiskt, det kan låta konstigt men för mig är det inte det. <3

Jag ligger och funderar i min säng. Funderar kring allt runtomkring mig, speciellt böcker. Jag har faktiskt börjat att läsa väldigt mkt böcker på sista tiden, dock väntar jag på att de sista böckerna i de serier som jag läser ska komma ut. I alla fall... Livet är komplicerat men man får ta att leva med det. Allt är inte som man skulle vilja att det var, men det är ingen big deal. Allt löser sig alltid på ett eller annat sett och det är det som gör livet så underbart. Man måste bara kämpa och hitta den rätta vägen. Det kan finnas många hinder och snäva svängar, vägen kan vara krokig och jäkligt hal ibland så att man faller. Men man kommer alltid upp på benen igen, det krävs bara mod och väldigt bra familj och vänner som hjälper en när det blir lite knepigt.

Jag vet att jag har det och att vad som är händer så finns de vid min sida och hjälper mig. Det får mig att känna styrka inom mig och trygghet. :-) Man lever det här livet en gång och för att hitta det perfekta (nästan perfekta i alla fall) så måste man ta sig förbi många olika hinder, men det får inte stoppa en. Jag kämpar in i det sista för att hitta den rätta vägen tillslut. Inga hinder ska få komma ivägen för en person. :-)

Det är vad jag ligger och tänker på nu när jag inte kan sova. Och nu hoppas jag på att jag snart får min skönhetssömn och att jag drömmer en fantastisk dröm. Love/ Lotta!


godnatt

ikväll har jag varit med världens bästa människorna i stan, önskar att de fanns flera precis som dom!

nu känns de konstigt att sova utan lilla lotta, snyfta i sömn så kommer lotta o tröstar, de är så bra ! Men imorgon ringer klockan tidigt, för då ska jag jobba. 

så godnatt

Hellu hellu kalla sverige :/

Usch och fy vad kallt det är i sverige alltså. Ville verkligen inte åka hem från Tunisien :/ Det har varit en skön resa med Bästaste Catharina johansson :)<3 Även om vädret inte var med oss varje dag så hittade vi på saker att göra. Men man är så sjukt trött nu när man har kommit hem från en veckas festande typ :P Sånt är livet dock, and I llove it!

Ikväll så var jag och fikade med Helena en stund på sylvia och berättade lite om resan. Det var mysigt, men fan vad det kostar i Sverige. Man är ju van att maten och drickan tillsammans kostar typ 60 svenska kronor. När man kommer och ska ta en fika med en bulle och en kaffe kostar det 60 kr, då har man blivit lite bortskämd på en vecka :P hahaahah, fan vad snålt det känns. 60 är ju ingenting för fika egentligen så man får ta och börja tänka om igen och inte tänka att man fortfarande är i varma, härliga Tunisien. :(

Imorgon ska jag sova ut tills jag är helt utvilad, det behövs verkligen efter denna vecka! När jag har vaknat får jag se hur det blir med min dag Helena ska nog komma och kolla på film med mig :)




Men nu ska jag bege mig mot tvn ;) /Lotta!

KVÄLLEN

hey !!

när jag kom hem så var jag helt död, har packat upp lite saker.  I tunisien köpte jag en ännu större vattenpipa som jag måste inviga någon dag, köpte även en hel del smycken. Dock så är denna helg för full för att hinna med en vattenpipa kväll, för nu strax ska jag cykla över till min syster.  Jag har köpt lite saker till henne och hennes pojkvän(minbästakillkompis)  och sen ska jag även titta på magen, jag ska bli moster tjalalal :)

Imorgon jobbar jag typ åtta timmar, sen måste jag och pine fixa med lite saker till hennes fest.  Sen på kvällen tänkte jag våldgästa micke och hoppas han har tid för mig.  Sen på lördagen jobbar jag bara några timmar och sedan blir de stor tjugo års fest på nybron ! 

föresten idag ringde min chef och bjöd mig på wallmans,  så jävulst trevligt då :)

puss !
/cattis

Hemma igen !



nu är vi tillbaks hemma i sverige, tunisien var så mycket skönare.  Vi hade tänkt att vi skulle skriva lite från tunisien här i bloggen, dock så funkade de inte att sno internet från dom. 

Men i alla fall så har denna semester varit jätte trevlig, dock var i vädret med oss, men vi har ändå haft roligt. De första jag tänker på är att tunisien måste verkligen lära sig hur de är på svenska krogar, ibland kände man sig lite som ett djur. Dock var dansen på en helt annan nivå, latino dansen var fan as rolig.  Vi var även på en födelsedagsfest för en ny tunisisk kompis och de var också hur kul som helst, då jag stod o gjorde lite drinkar i baren mkt godaaaa. Mycket av äventyret lämnar jag utanför bloggen ;) haha annars får jag aldrig resa utomlands igen.

jag orkar inte skriva om hela resan nu, har inte sovit något, har varit på resande fot hela natten o dagen så nu är jag äntligen hemma i alla fall !

duktig som jag är fick jag jobbfrågan om imorgon och nästa dag och självklart tackar jag för de ! :) 

/ CATTIS



umpa umpa umpa!


jaha, ja packar lite men i största seghet.  fan imorgon ska jag unna mig några hukkelimukdrinkar så tar de bort febern,  så bra !

tänk så dör vi där nere i tunisien, kanske någon arab drar ner oss i en källare och låser och kastar bort nyckeln !! våran ända trogna kille skulle komma och rädda oss då kan jag tro, vet ni vem de är  ?  jo marcus.  han är som en grekisk gud !

men jaghar ju lovat att komma hem till festen på lördag, , de är ju jag som är lekledare på festen.  haha, ni vet inte va ni har gjort när ni valde mig som lekledare ;)  jag är en sån idéfull person!!  nybron kommer vara perfekt för mina lekar.  jag kan säga vad ni måste öva på innan lekarna börjar ::

höftrörelser är viktiga, du ska även ha en bra tunga som är snabb, eftersom jag är estetare så mycket självklart rösten vara med på plats, gör lite sångövningar innan. haha.  du måste vara väldigt påhittig och bjuda lite mer än vanligt på dig själv. Du måste vara våldtäktsbar och gilla läget.  haha nu räcker de, mer får man veta den 23 oktober på nybron´s undervåning,

jaha nu ska jag prata lite med pontus, hehe :)

hejså länge !



Dumma mig!

Jag var ju på bio i förrgår med marcus :D Vi var då och såg på Dumma mig och den är sjuuuuukt bra och rolig. Alltså den lilla tjejen är bäst, hon är helt sjukt galen i enhörningar och skriker och sjunger om dem. hahahaha!

Nu håller jag på och packar inför min resa med Cattis, vi åker ju imorgon. :D Men är snart klar så jag ska fixa det sista. Sen blir det att bara vara hemma ett tag.    /Lotta!



Alltså jag äääälskar henne :P



HÖR UPP SPAMMARE !!!

hey gullisar :) 

fan hoffmaestro har gjort min morgon, så nu känner man sig lite extra glad. Min rutin är chill, jag vaknar upp vid sju av ett sms "nu är jag på jobbet/ eller något annat gulligt "  och sen somnar jag vidare till elva typ.  Så just nu känner jag mig sådär överdrivet glad hela tiden, va sjutton är de med mig liksom!!

jaha, idag måste jag packa !! sen ska jag träffa jimmie & jossan liten stund.  Sen kanske lotta och jag ska hem till jenny senare ikväll . 

Men måste sova tidigt eftersom marcus kommer stå utan för min dörr tidigt imorgon ;)

nej men nu kaffe



Föresten era puckon !!

era spammare, vi kommer inte gå med i blogg grejen för att prem.. på era bloggar, så ingen idé att tjata om de !

God morgon/dag!

Nu har jag äntligen vaknat till och suttit på mig mjukiskläder. :) Men fan jag har inte varit så förkyld innan men nu börjar det göra jä..igt ont i halsen :/ Men jag ska ta en halstablett som heter Zyx, som funkar skit bra för halsen. Den bedövar verkligen hela halsen så det är perfekt :)

Men min onda hals ska inte hindra mig från att gå och sola en sista gång idag innan resan, hihi. Efter solningen ska jag packa lite och sedan vet jaginte riktigt vad det blir. Har hört massor med roliga förslag men vet dock inte vad jag ska göra :P Det får vi se!

Men nu ska jag kila iväg till konsum och sedan till solningen, men jag skriver mer sen när jag kommer hem!




Tjingeling badring!/Lotta

Cougar town

Jag har ett nytt favorit program, Cougar Town. Det är så sjuk bra, programmet har lixom allt: Humor, kärlek, ungdomligt, lite äldre, sadness och så klart alla små problem som alla har. Som finns ute i det verkliga livet som man egentligen inte vill prata om. Jag är helt förälskad så nu har jag laddat ner de nya avsnitten på datorn så det blir att fuska lite och titta :P Men jag tänker inte missa det på tisdagarna ändå, det kommer ändå vara lika bra.
Fattar inte att jag inte märkte det innan att det var så bra :D
/Lotta!

Sjukt trött

Hellu i stugan!
Jag kan inte somna och har ingen aning varför. Ligger därför och tittar på paradise hotel som jag redan har tittat på idag så det är inte så kul när man ser samma avsnitt igen :P
Idag har jag varit med Helena och Cattis på stan och växlat pengar och jag köpte även lite smink och ett linne som ni förmodligen kommer att få se bilder på från resan :) Det är riktigt fint och en härlig färg, riktigt fint när man blir lite brunare ;)
Imorgon blir det att packa loss ^^. Nu gäller det alltså, har inte riktigt fått in det í huvudet än att det är på torsdag jag åker. Men kul ska det bli. Det blir väl att packa ungefär likadant som förra resan så det ska inte blir så svårt. Men det blir det ju inte i alla fall, man vet ju att det är varmt så man vet ju vad det blir att packa.
Har även varit med Marcus och Hurtig en stund idag och bara chillat, trevligt trevligt :) Men nu ligger jag ännu en gång i min underbara säng och ska sova men det är svårt för att jag fryser som fasen.
Men nej nu måste jag verkligen få min skönhetssömn ;) Tjingeling badring /Lotta

tack estate

hey ;)

nu har jag varit på stan och  träffat lotta & helena. var och växlade många tusenlappar, och sen var vi även på apoteket där jag köpte lite allt möjligt för att jag ska bli frisk. Hon som jobbade på apoteket tyckte även att jag skulle åka till sjukan och hämta pencillin, men nej tack jag ska på semester kan inte gå på några medicinkurer då inte :)

när jag kom hem hade jag fått ett brev från dom som äger huset, en liten uppdatering bara. och hur gulliga är dom inte att dom la i en liten marabou cacoa, fan de  är tur att de är sthlm som äger mitt hus, dom vet hur man ska vara mot sina inneboenden;) hiiii

föresten lotta ska ta med sin dator till tunsien, därför kommer vi självklart blogga live där ifrån. fast vi tar ju bara med den för att kunna spela musik ;) heeeeeehe

nu ska jag sova bort feber.  puss

TAGGGAAAAAA



igår sent  vid tolv eller halv tolv kanske,  fick jag besök av marcus & lotta. fina homies !   Sen fick jag ryck och skulle spela lite, lotta har gjort mig sugen hon spelar hela tiden nu förtiden, och inte  vill man verka sämre så igår kände jag mig lite som ett musikaliskt underbarn :)  Eftersom jag gick estet musik linjen så var man tvungen att ha piano minst en gång i veckan och de var helvetes lektionen för mig. Om man bara kunde ha gitarr lektion iställe för jävla piano, men i alla fall så tror jag min piano lärare skulle bli stolt över mig igår. För då lärde jag mig nämligen let i be, nästan every time we touch ska jag vara ärlig så lärde ja mig bara den i höger handen haha :P .  men jag pröva även mig på titanic introt och de är nästan så jag dog lite när jag själv var så duktig :) haha

idag fick jag vakna klockan sju igen då ! våra liv krockar, man kan inte börja jobba sju varje morgon, jag blir för trött att vakna så tidigt.  men jag får försöka ändra mig :)

nej kanske man ska borsta tänderna, ta en snabb dusch och möta upp lotta. Egentligen är jag fortfarande sjuk, men måste dra ner på stan och köpa alvedon, sol olja så man kan steka ordentligt. ska även till forex och växla pengar, drar till tunisien på torsdag ! :)

föresten ringar har blivit min nya samlingsgrej ,  förut armband och skor, nu ringar :)



föresten : okej att jag drar bort nagellacket när jag  har målade, men och? ja kunde inte bry mig mindre ;) haha senast var de faktiskt mattias som klaga på detta .

c

varm varm varm

feber är äckligt, ja äter alvedon som bara den !!

jag tittar på en som heter bergström i efternamn och känner mig gladare , dock är de inte lotta.  Utan en random bergström som vi tyckte såg väldigt bra ut, efter att ha sett han en gång letade vi upp han och sen blev man fast.  haha,

nu ska jag se tarzan och smsa med pontus.  sen sover jag nog febern av mig

pussis !

sjuk sjuk sjuk

hey bloggen !

jag kan först säga att de tär verkligen på mig att sjukanmäla mig från jobbet. Jag är ingen sån där som jag kunde vara när man gick i skolan, "jag är nog visst sjuk, syndromet"..  När de gäller jobb så gillar jag att jobba, lördag, söndag & måndag har jag sjukskrivit mig eller hur man ska säga.  URS, får ångest av detta men menningslöst att jobba när jag inte har orkat stå upp.  Nu har jag i alla fall kommit ur sängen.

nu när jag har varit sjuk eller är sjuk, så har jag funderat en hel del.  Jag går in på bali´s blogg ofta, och blir rätt sugen på att börja plugga igen. Efter semestern så drar jag och tittar upp någon bra musik skola som jag kan söka till, ett krav för mig de måste vara inträdesprov annars är de inte lika kul :)  minns på djurgårn när vi hade provet, haha as kul vare.

jag kan erkänna att detta inlägg har tagit mig ungefär en timma att skriva färdigt,  eftersom min mobil går varm idag. Först så pratade jag i telefon med min pappa i en halv timme kanske, sen ringde ellen mig, sen fick jag sms från crosskillen (haha är jag inte löjlig med mina namn som jag har på min mobil ?)   ( ni ska bara veta, prinsen, crosskillen, ljudkillen(jobbar som ljudtekniker)  kanske är de sånt här man inte berättar  i sin blogg, kanske :) men jag är annorlunda så orka bry sig !!   Sen har jag även pratat i telefon med ted, som impuls ringde mig sådär för att prata om precis allt !!

jaha, de dåligaste med mig när jag ska skriva ett inlägg är att jag har svårt att hålla mig inom något speciellt. Jag skriver om allt och ingenting, ..  får lite bilder i huvudet när jag pratade med marcus i tjugo minuter utan andnings paus, haha, jag blir ivrig och vill säga alllt !!


jag är lite schizofren, ibland är jag snäll och ibland är jag världens drygaste och jobbigaste.  Ett exempel är när jag är på krogen, när de är mkt folk och alla går in i alla, ibland är jag sådär där "oj oj , förlåt förlåt,"  lotta eller om de var matilda påminnde mig när jag hade sagt till någon,  " aj du slog mig i huvudet men de är okej "  hehe :P    Dagen efter kan jag hugga alla,  mitt ordföråd är inte långt när jag stör mig på folk,  " hora, fitta"  okej cattis kom på något bättre, tänker säker ni ? 

dock kan jag erkänna att jag brukar komma på rätt bra saker att säga när jag är arg, och ibland kan rätt roliga ord hoppa ur mig.

ers nu orkar jag inte prata om de här mer, vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer. Förutom att jag är sjuk så känner jag mig så fruktansvärt glad,  allt är verkligen sjukt bra just nu !  om jag är frisk imorgon ska jag åka cross i hällby med en söt kompis.  tror dock att ja kommer ha feber imorgon, vem vet.

aja.  på torsdag kommer marcus och hämtar lotta, sen mig, sen drar vi till tunsien, lär bli nice :)   sen en vecka senare kommer vi hem och då blir de feting fest på nybron . eftersom pine har hyrt stället och vi ska ha vip time innan,  så nice

hejdå





Tjena tjena bloggen!

Nu är det lotta här, tänke berätta lite hur min dag har sett ut :)

Min dag började med att Robin ringde mig och frågade om vi skulle luncha ihop för att han är i stan varje måndag. Det ville jag ju så klart så det var bara att sätta på sig kläderna snabbt och sedan var jag nere på stan. Vi tog en liten promenad efter maten mot hans skola och så lämnade jag honom där och gick hem.

När jag kom hem satte jag mig vid pianot och spelade (spelade innan jag var med Robin oxå men fick lite bråttom), Det är väldigt lugnande att bara sitta för sig själv och spela och sjung samtidigt. :) Men som vanligt så ringer någon och stör, det var min pappa som berättade att de skulle äta med mina kusiner från tyskland och jag kunde ju inte säga nej så det var bara att sätta på sig kläderna och ge sig av igen ^^. Så det blev att äta igen då, men tog inte så mkt mat men blev ändå propp mätt.

Nu sitter jag här och ska säga hej då till mina kusiner som ska till stockholm nu och sedan hem imorgon, det har varit roligt att de har varit här, men det ska bli skönt att få tillbaka sitt rum igen :D

Ikväll ska jag vara med Marcus och kanske åka till Heron för att titta på Dumma mig. Men nu är det slut för stunden, skriver mer sen.


Tjingeling badring /Lotta

fuck fuck fuck !



jag tittade nyss på en jätte bra film, värsta street dans filmen, riktigt bra !   Annars ligger jag i min säng och dricker power king, = energi dryck :)  De har blivit lite som min drog eftersom jag aldrig vill sova, men hallå då missar man så mycket !

I alla fall idag så har jag lovat mig själv att ligga hemma hela dagen, undantaget när jag sprang ner till hemköp för att handla power king. Självklart träffade jag en arbetskamrat så glatt frågade " ses vi på jobbet ikväll? "  dock hostade jag fram ett nej, jag är sjuk svar ..

just nu har jag feber, orkar inte stå upp och är hes som en jude.  fan, de finns inge värre än att vara sjuk  !! 

De ända viktiga jag har gjort i dag är att leta fram mitt pass, de hittade jag.  Men nu ska jag försöka sova bort min feber så att jag orkar upp och jobba imorgon..

lotta firar sin farmor idag, dom har stor fest hemma hos henne. tyska släkten, sthlmarna och alla är där, därför har hon inte uppdaterat idag !!!   jag kan lova att hon är trött från igår, de tär att komma hem runt 04.30 och vakna kl tio .   men sånt är livet lott !

godnatt !

343654



Nu känner jag mig lite bättre, har ätit en alvedon, druckit två stora kaffe och lyssnat på mina pepp låtar.

jag har kommit på hur jag ska tatuera mig, ska gå med min mamma o prata med patrik snarast !

Ikväll så ser planerarna bra ut,  när jag pallar mig här i från så ska vi gå hem till agnes. Där blir de fest och sen ska vi på ett annat äventyr också ! så nice :)



upd:

lulelele,  gud vill verkligen att jag ska göra något idag, jag känner de på mig.  Jag blir bara sämre o sämre, de är fan inte kul.  Ska jag sitta hemma och ha tråkigt när dom andra tjejerna har roligt ?

de tar emot när jag sväljer min, som annars väldigt goda  drink. vodka, någon bravo jucie tror de är typ tropiska frukter, sen passoa likör i. mumma ...   jag säger som ted säger till mig;  sluta var sån pussy du blir friskare av detta !  troligt men för en kväll i alla fall :)

jaha.  föresten glömde jag att berätta sist att jag och lotta drar till tunisien på torsdag :) 

nu är jag tillbakaaaaaaaaa mohahaaa

hey :)

känns sjukt att vara tillbaka på blogg.se plattan igen, hade ju uppdaterat mig lite med bubbelroom plattform iställe.  Dock så klarar sig inte lotten utan mig i blogg världen så därför måste jag självklart ställa upp för henne, haha ;)

jaha min morgon har inte börjat bra, jag är sjuk och har tittat på kungarna av tylösand.  Jag tycker egentligen de är sjukt pinsamt, men de kan vara underhållande en sån här deppig dag. Ironiskt nog ska tylösand människorna komma till harrys i våran stad today, hehe, lotta var lite sugen på nemo, dock förklara jag för henne att han gillar långa tjejer, haha  vad elak jag är !!

aha. faaaan jag är sjuk, har fan ont när jag andas och hostar precis som marcus gjorde. snacka om att han har smittat mig, ja vet de !

föresten lotta har hittat någon resa till oss, galet .  då drar vi så fall på söndag ? impulsivt kan man verkligen kalla de !! :)


Resa, resa, resa :)

Sitter och tittar på resor och jag har hittat en så underbar resa till tunisien, så funderar på om jag och cattis ska slå till på den. Det är dock på söndag :) Men det hinner vi det är bara att börja packa :D Nu ska jag snart Bege mig till konsum för att lämna in en film som är super försenad :S inte kul men man får skylla sig själv.

Ikväll blir det att åka hem till Agnes och vara med tjejerna, det ska blir roligt :) Men nu måste jag klä på mig lite


Tjingeling badring!


Nu är det dax igen!

Nu har cattis och jag bestämt oss för att starta upp den här bloggen igen och vara riktigt engagerade :D Jag ska börja med att sätta mig och göra en ny header och så ska jag pyssla lite men den nya och mer roliga och spännande bloggen :D

Vi ska hitta på massor med buss med våra vänner och berätta om allt som händer i våra liv :)

Jag kan börja med att berätta att jag skojade om att det första jag skulle skriva i bloggen var att jag trampade på en snigel och att jag skulle ha en begravning för den :P Vad tror ni att jag gör när jag kliver in på min tomt? Jo jag trampar på en stackars liten snigel som är helt j*vla hjälplös :( Men den får faktiskt skylla sig själv som ger sig ut på de farliga vägarna ^^. Men jag fick lite dåligt samvete (det får jag dock varje gång jag trampar på en snigel) haha låter som att jag trampar på sniglar jämt men så är det inte, heheh eller????? :P

Nu ska jag nog bege mig till min underbara och nybäddade säng och gosa ner mig i de fluffiga täcket och kuddarna, ååååh jag sitter typ och dregglar när jag tänker på det så nu måste jag sluta skriva. Men skriver mer imorgon som sagt :)



Tjingeling badring /Lotta (I'm back again) ;)

RSS 2.0