nanana



de största minuset som finns i mitt hjärta just nu är att eskilstunas snyggaste kille ska flytta från staden, tror de var till skåne.  whaaaat,  mitt hjärta gråter.  jag har nog inte insett att jag själv också ska flytta här ifrån om tio dagar.  kanske är de dags att börja förstå de snart ?

till sälen från eskilstuna tar jag i alla fall med mig tjugofem åriga R,  rätt snygg och bra att ha om något skulle hända mig :)   Dock skulle jag bli glad om inte sebbe eskilstunas snyggaste inte flyttar till skåne, är de inte kärlek om man blir blyg direkt när man träffar personen, om man har varit kär i killen ända sen man va tio år .   hahaha , kanske barndomskärlek aldrig slutar .

nu ska lotta och jag hem till niklas, vi sover kvar där över natten.  tja då


.-..

igår var jag retlig som fan, jag ströp h som jävlas med mig hela tiden, hade inga bra motargument.  Sen hitta sara den dansande hunden då kunde jag jävlas med min dans o hög sång när h räknade kassan, de är inte kul att räkna om. haha :)



igår såg jag en människa, bekant, som fick mig att rå glo. Ibland undrar man ju vad en del gör med sina liv, ett barn till ett barn,  lycka till mini.

nu lyssnar jag på världens mest romantiska låt, de står typ P p p p pp   i låten, åh ibland är jag bara så över gullig haha. i luften blir de små rosa moln o hjärtan som bara hoppar runt när man spelar denna låt. hahaha  hur kul som helst att ingen av mina läsare förstår min ironi :),  sen flyger de runt p***** :ar  .


jahaaaaa kanske blir de myskväll för min del ikväll ?

eller kanske kanske kanske inte.  kan inte riktigt bestämma mig,

mina sista dagar är räknade här :)

nu ska jag jobba. tjingeling,  kanske är de min sista dag på jobbet idag, eftersom jag börjar på mitt nya när jag kommer hem från sälen om fem -6 månader

byeeeeeeee




uyiyi

herregud va bra när jay körde rock versionen, vi behöver många mer bra rocksångare.  Den ända riktiga musiken enligt mig.

" killar är som saltapinnar,  ibland för salta och lätta att knäcka"  citat anna 14 år.  haaha. de märks vem som var deras baskettränare i alla falll ;) hiih stolt jag är då .




sosoo, lilla prinsen är sjuk idag. så träligt då,  kanske hostar jag in i hans tankar så blir han också sjuk. ja vem vet !

hejdå

nana

hey

idag väckte min chef mig igen,  nya jobbtider,tack.  nu sitter jag här och lyssnar på musik bara, snart ska jag dra o troligtvis fixa min mobil, cp sak.

sen tänkte jag vara lite med micke, ska bli kul :)

byeeee

wtf

läsarna läser även fast jag och lotta skriver på andra bloggar, vi har gjort de för att jag ska flytta till sälen och vill ha min egen blogg, därför skaffa lotta en egen och sen när jag kommer hem så fortsätter vi skriva i denna tillsammans :)

idag smälter jag, fy tusan va jimmy är söt. brunt hår och dom fina tatueringarna på hans armar är för mycket, man bara dör. jag påminner mig om vad N brukade säga till mig, cattis du måste andas annars svimmar du av snart, lätt hänt att glömma liksom :) hehe

INGEN MOBIL !!

hey :)

nu har vi kommit hem från sthlm,, fy helvete va sliten man är då. Först igår var vi och käkade och gick på bio, och såg harry potter i sthlm.  MYCKET BRA !  Sen gick vi på förfest med sthlm:are och sen gick vi ut på rocks, väldigt häftigt ställe. Bara massa rockers, jag kände mig som hemma.

Föresten så gick min mobil lustigt nog sönder igår, så kan inte ta emot sms eller skicka, kan bara svara när någon annan ringer mig.  Men ska be till gud strax så kanske den fixar sig igen.  Annars ska jag till min bror o handla en ny mobil på måndag.


HAHAHA

era nötter. tror ni seriöst att lotta och jag är osams ? vi har aldrig varit osams och kommer aldrig vara de heller
hihihihih,   faceeeeeerapeeeeeeeeeeee


cattis & lotta kommmer alltid vara bästa vänner :)


farväl cattis+ lotta ! = dött




idag har vi båda kommit överens om att vi ska gå varsin väg. Vi kommer inte alls överens längre och är långt ifrån bästa vänner. Vi kommer självklart alltid tycka om varandra någonstans långt in i hjärtat men nu har de kommit till en punkt då vi inte kan fortsätta umgås som vänner längre.

Därför vi väljer att skriva ut de här är bara för att vi har den här bloggen tillsammans.  halvan och halvan, slutar här med att sitta ihop och nu  startar vi ett eget liv.  så trött på allt !


Skön dag igår och idag :)

Igår var det verkligen "ta hand om dig själv dag", riktigt skönt var det :) Berättade ju allt jag skulle göra och det gjorde jag. Håret blev perfekt och benen blev perfekta och ansiktsmaksen var underbar ;) Så nu är jag som en ny människa, elr något!

Idag blir det att träffa Cattis och göra något :) men innan ska jag nog gå och sola om inte Cattis vill fälja med så klart. Funderar på att ut och springa nu innan oxå, känner att jag måste det :P Men innan allt et händer så ska jag lyssna på musik, det behövs alltid innan man gör något.

Dagens bild blir på mig och min hamster Clara :)


                                                                                                
                                                                                           Tjingeling badring!


aj aj aj

mitt huvud gör sådär riktigt svin ont, precis som om någon sparkar på mitt huvud !!  jag biter ihop bara, tänk på barnen i fattigstan.

dagens skratt :  den största casanovan jag känner robin K, egentligen är han jätte snäll :) Men jag måste erkänna, eftersom jag känner såna här killar så är man inte direkt intresserad av att vara tillsammans med någon.  Om alla vore som robin så skulle fan halva befolkningen känna sig utnyttjade, players är inte bra.  Men de är himla kul att vara kompis med en player, då skrattar vi ihop åt hans misstag eller ska jag säga challanges? hahaaaaaaaa

förlåt robin och jag hängde ut dig lite, de är bara ca 100 läsare jag har, så de gör inte så mycket. de vore skillnad om jag var kissie.


aha nu ska jag prata klart med roooobin

hihi godnatt  !

pussis :)

kärlek, kaos, tillslut kärlek









guld guld



gu va allt känns så frukansvärt bra !


jag  kommer bo i sälen under vintern  &  över påsken och säsongsjobba.

jag har fått förfrågan om att jobba i halmstad under sommarsäsongen

samma ägare har hand om ett ställe på öland och är man duktig kan man hoppa över till öland direkt.

Här om dagen träffa jag nummer ett på min snygglista, sebbe, döö snygg

jag har hittat en perfekt skola som jag vill plugga vidare på

jag prövade göra körkorts testet efter faserna och fick 53 p

jag har blivit rekommenderad från en av mina chefer för ett jobb i gerlenger

jag ska tatuera mig denna vecka

jag trivs väldigt bra i mina förlängda naglar

har kanske kanske fixat så jag kommer jobba i en bar på en festival i sommar, fett coolt

jaha, ja vill göra allt men hur mkt kommer ja hinna. :)


fem stjärnor av fem


ee

jag blir så trött på många människor,  ska bli kul att förnya sig och lämna stan . så jävulst skönt :)

hej då små fiskar !

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA

shiiiiiiit, tiden är bokad.

om ett tag är jag märkt för livet,  jag systramiiiiii ,  syster min på isländska . haha

nu ska duscha . !

första inlägget på länge för mig ^^

Hejsan!
Jag har inte skrivit på länge, har ingen aning varför men har bara inte orkat :P Men nu ska jag skriva första inlägget på länge.

Just nu sitter jag och degar har gjort en ansiktsmask, riktigt skönt måste jag säga! idag ska jag pyssla om mig själv jätte mycket för det tycker jag att jag förtjänar. :) Så efter masken blir det att smörja in benen med sån där kräm som tar bort håren på benen :) Gjorde det för några dagar sedan men det står att för bästa resultat ska men göra det igen efter 72 timmar, så det satsar jag på. Efter det ska jag färga mitt hår lite :)  gjorde det i fredags men eftersom att jag hade utväxt så blev botten mkt ljusar så det blir att färga det lite tilll så blir det finemang ska ni se :D



Ikväll blir det en liten fardag middag med hela familjen, eftersom att vi alla barnen jobbade igår. Det ska bli mysigt och bara ta det lugnt hela dagen. Jag är så sjukt trött faktiskt, men det är jätte konstigt eftersom att jag sov lite mer än 12 timmar inatt. Hmmm? :O Men äsch dagar som desa får man vara trött :)

Nej nu ska jag springa och ta bort masken!  Tjingeling badring /Lotta!

MÅSTE HA EN EGEN BLOGG NÄR VI INTE LÄNGRE KOMMER BO I SAMMA STAD!


skvallerblogg nästa ?



gu jag skulle kunna starta en skvaller blogg
, fan va mycke skvaller som skulle kunnas skriva på den då. Idag har hela tre personer ringt mig och informerat igående om hur kvällen deras var och massa saker som hände. jag får cp i fingrarna och måste nästan vara lite taskig och bara skriva ut vad jag har fått veta, men nej man kommer längst om man är snäll :)

jaha, idag har jag pratat lite med ellen, min soulmate från sundsvall. hon nyper mig i armen när jag gör något galet och tar ner mig lite på jorden, haha, men just nu är hon hos sin killes släkt :)


men eftersom jag snart slutar med denna blogg och ska börja med "snällbloggen iställe för fuck you right back stilen så måste jag öva lite nu på att hålla käften om vad ja har fått veta, hehe  :)


Veckan då

måndag, fixa tatueringstid till mig och systern min, fixa tid på wighead, fixa tid på sp . fan nu kände jag att de va mkt att ringa runt, de blir bra . tänkte också hälsa på världens bästa syster !

onsdag, ML kväll

fredag, sthlm

lördag, hos jenny & big


jaha, dagarna går så snabbt nu. fan va jag längtar tils dagen då jag åker till sälas.  de kommer nog bli super kul, jag är så jävulst modig alltså

/C

söndag

hey :)

idag väcktes man av att en full pontus ringde och väckte mig vid tolv kanske. Han har ju varit på kryssning i två dagar med sitt fotbollslag, tror ja de va !!  Vill man ens höra vad som hände på denna kryssning, hehe jo då jag är rätt nyfiken faktiskt, han mummla något om någon strippa, WTF?  haha ;)

Funderar på om jag idag ska gå och hälsa på lilla fyllopontus, eller om jag ska spela lite monopol med granh och david. kan ju göra båda sakerna :)  isåfall om jag går till dom så kan jag ju springa förbi winghead innan lite snabbt, skulle vara bra faktiskt

Nu på morgonen har jag pratar med NORGEJENNY, fy sjutton vad jag saknar min barndomskompis. Känns underligt att inte ens kunna ringa henne så ofta som jag tidigare har gjort, men har man varit vänner i snart 13 år så försöker var tredje dag :D haha . jag saknar dig massa !

jaja nu ska jag dricka kaffe o beställa en dongel.

pussis (

evig väntan hallå !!


jag sitter och väntar på lotta och lyssnar på min kärlekslåt till prinsen, har lyssnat på denna låt sen januari typ,
om jag gifter mig med prinsen så ska vi lätt ha denna låt på bröllopet vårt :)

just nu sitter jag och spelar lite gitarr, blev sugen på att lära mig denna låt. och jag är på god väg, shit va vacker denna låt är !!!

If you're not the one then why does my soul feel glad today?
If you're not the one then why does my hand fit yours this way?
If you are not mine then why does your heart return my call?
If you are not mine would I have the strength to stand at all?

I never know what the future brings
But I know you're here with me now
We'll make it through
And I hope you are the one I share my life with

I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am?
Is there any way that I can stay in your arms?

If I don't need you then why am I crying on my bed?
If I don't need you then why does your name resound in my head?
If you're not for me then why does this distance maim my life?
If you're not for me then why do I dream of you as my wife?

I don't know life so far away
But I know that its just a trip
We'll make it through
And I hope you are the one I share my life with
And I wish that you could be the one I die with
And I'm praying you're the one I'Ve build my home with
I hope I love you all my life

I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am
Is there any way that I can stay in your arms?

'Cause I miss you, body and soul so strong that it takes my breath away
And I breathe you into my heart and pray for the strength to stand today
'Cause I love you, whether it's wrong or right
And though I can't be with you tonight
You know my heart is by your side

I don’t wanna run away but I can’t take it, I don’t understand
If I’m not made for you then why does my heart tell me that I am
Is there any way that I can stay in your arms?



lördag

de är inte bra att ligga vaken en hel natt och bara sova två timmar, helt sjuk låg med massa feber låg jag hemma och tänkte snart ska jag upp.  några människor borde ha alkohollås på sin mobil, ringer mig mitt i natten och pratar i 40 minuter, hihi :)

jaha idag var jag och lotta hemma hos pontus mamma, hon är grymt duktig på att förlänga naglar, kan jag varmt rekommendera :)  blev en hel del kaffe också, trevligt !!

Efter de gick vi hem till en kompis som bodde i närheten, och vad träffade vi där ?  jo nattbesök, lotta sa direkt  till mig "våran kompis har fått nuppat" , haha jag dog av skratt :)  hehe, riktigt kul i alla fall.  eftersom vi bara steg in i lägenheten när dom "höll" på att säga hejdå ;) haha.   denna bild får stå för dagen .




nana

snart fyller josefine 23 år,  hon är världens bästa stora syster. Dock bor jag inte kvar i stan när de är hennes dag, därför ska hon få en sak från mig innan jag flyttar.  Eftersom jag är så glad att jag har världens bästa syster så har jag köpt en tatuering till henne och mig, en sak som vi båda vill ha, precis likadana. Därför ska vi tatuera oss tillsammans och sen får hon de som födelsedagspressent från lilla mig :)

fatta hur rädd  ja kommer va :)
/c



aaoooooooooooo

sjukanmäld idag, fuck .  fick gulligt sms av chefen nyss i alla fall, att jag ska friskna och att ja hinner jobba mer hos dom innan jag åker och att ja skulle krya på mig osv. .

jag sitter och dricker julmust, ur ett vin glas för att glassa till min tillvaro lite. De blir nog inte bättre än så här ikväll, underhåller mig själv med att lyssna på musik och prata med p. vart har du varit hela mitt liv ? :)   jag lyssnar även på min favo musik, vem dör inte lite av hesa röster och rockskrik ?  jag tvär dör ja !


nej nu ska jag pröva mina snowboardkläder som ja hämta idag, wihooo .  helt plötsligt har jag blivit en sån som älskar att hänga på stadium och titta på tuffa tröjor och coola färger,  va hände med emocattis som bara ville ha svart ?  hm vet inte,  vinterdroger är inte bra för mig

! / C


21


fredag



fan ångest i hjärtat när man får sjukanmäla sig från jobbet när man ska flytta och aldrig mer jobba där, typ tjugofem dagar kvar då ! jaha idag förlorade jag 1300, så jävulst träligt, aldrig vara sjuk igen !

jag har slutat läsa andra bloggar, men ibland tittar jag in på kissans blogg. Jag undrar bara, hur sjutton har hon tid att blinga alla bilderna hon lägger upp och redigera dom ? Hon verkar ju sitta hemma hela dagarna.  förstora ögonen sådär alien varning, jag blir rädd !!

har nyss pratat med farmor i telefonen, sen var jag och hämtade mina resväskor i källaren.

Ska försöker bli frisk just nu, för senare på dagen ska jag till pontus mamma ;), hon jobbar som nagelteknolog. Så därför tänkte jag gå till henne och förlänga mina annars (AS KORTA) naglar.   ska bli jätte trevligt att träffa henne igen :)  synd bara att pontus ska på kryssning idag, och inte kan vara med :)

nananana , nu ska jag försöka bli frisk.  pussis !  / c


blalbla

robin k har fått kämpa sig fram för att vi ska bli vänner igen, dock har vi aldrig varit osams men i alla fall :) nu är vi bekanta igen..

aha idag skulle jag vara med prinsen, dock är jag jävligt sjuk. får se om han tror att jag är sjuk, men jag är jävulst sjuk faktiskt.  fina fina prinsen gör mig frisk !

godnatt

hahaha

hey !

herregud ni ska bara veta hur mycket feber jag har just nu, de är bara som man vill dö.  I natt var jag överfebrig och trodde jag hade massa folk här i min lägenhet, så när jag vakna till så letade jag efter min kamera och självklart fanns allt kvar.

okej, imorgon jobb tio timmar om min feber är borta, annars ska jag gå och förlänga naglarna,de verkar kul :)

ska sova nu så jag blir frisk

/c

PAPPA DAVID ÄR UTE MED SINA TVÅ BARN !



dom två vännerna och david, våran största beundrare till bloggen !  hihihi

tv3 ville att ett nytt prg skulle börja, " ensam lotta söker" HAHA

kommer inte skriva mer idag, för om ett tag ska jag på middag hos pontus  !


Lotta medans jag är i sälen tycker jag du kan´gå lite på dejter  .

1. brunöga(STESKIL 92an, egentligen är han för ytlig)

2. snygga J (snygg bartender som jag tycker passar med lotta, paradisehotel snygg stilen har han. plus att han lyssnar på rock också. snygga barn skulle de bli ) 

3. pirate R ( player så de bara skriker om de men fan han har gått från en 2 till helt klart en 10, alla kan förändras )

4. han med charmiga dialekten, skriver inget mer !

5. med jocke min granne !

6.  hansons engelsk dialekt ;) hihih



känner du att du kan hantera lotta bättre än dom här killarna, varsegod att mejla in och sen tar "vi"  i jurryn hand om rösterna.   haha .

FAKTA

Lotta är en väldigt snäll person, men hon kan bli arg på jobbiga människor. Hon vill att hela riket ska styras med snällhet och hon ville inte vara någon liten prinssessa när hon var liten utan då var de tarzan som stod högst på listan.

Det som lotta tycker är roligast att göra är att måla, sjunga och titta på disney filmer.  Hon väljer alltid dom äckligaste smakerna när hon ska äta glass, som salt lakris och sånt äckligt, alla "elaka färger" .  Hon är inte kräsen på mat utan tycker om nästan allt. Hon brukar äta barnmat i såna där små glas burkar ibland så killen hennes behöver inte kunna laga mat, eftersom de brukar hon sköta så bra själv !

Hon gillar mysiga film kvällar, killen ska även ta med henne på bio någon gång ibland och hon gillar även vilda party kvällar där hon får dansa på borden utan att killen ska bli sur för detta.

Lotta gillar även djur och vill ha många djur när hon blir stor, allt från musar, katter och hundar.  Hon gillar även att klä ut sig och är väldigt insatt i de där med att klä ut sig när hon ska på maskerad. 

nu hinner jag inte mer, för snart ska ja åka .

haha puss







onsdag kväll !!


fy vilken dag, jag tror att jag börjar bli sjuk.  Känner mig hel febrig och har inte orkat röra mig från min säng alls idag,  nu sitter jag här och dricker upp kim HUMBLAS ;) haha, driver jag fortfarande? ja (A), power king, energi dryck gör mig säkert piggare, orkar inte vara sjuk min sista månad här i stan :) snällt av honom att lämna energi drycker till trötta mig !!!

ikväll :  fan va mkt handsvett jag har då, haha, ja tror min feber svettas ut i mina händer. de typ bara droppar ner på golvet så jag typ kan sitta och plaska med fötterna i de.  hehe eller inte ?  ;)

jag tittade nyss på videos från när jag spelade basket,
fyfarao vad jag saknar denna tid. va man sur så blev man glad på träningarna, ella jag & jenny träffades minst fyra gånger i veckan och allt lekte. Jag har kvar min matchens lirare tröja, som jag fick på någon match.  Man hade match varje helg, flirtade med killar på cuperna och sen brydde man sig inte om så mycket mer saker.  Våran bästa tränare som vi hade hette  Lina, och var en modell, hur coolt är inte detta ? hennes kille är ganska känd också, så ska inte berätta vad han heter ;)

Sen var jag basket tränare också och de var verkligen en riktigt bra erfarenhet. När jag kom till hällby laget första träningen var de som att kliva tillbaka hundra år bakåt, jag tyckte hela laget och tränaren stod stilla och barnen fick aldrig lära sig något nytt, men detta hade jag ju fått höra av de högre makterna i eb, hehe :P  I alla fall så blev jag världens stoltaste tränare när tjejerna utvecklades direkt och ville lära sig allt.  kort där efter blev de bara guld guld och guld .  :)

haha denna bild är rolig, antingen så tänker jag va i helvete tjejer, eller så softar jag.  deras föräldrar gilla mig även fast jag ibland kunde kasta block rakt i marken och bli riktigt arg på annars mina små gullegrisar :) haha



kanske borde jag kasta mig i duschen nu ?  jag är sjuk och är hembjuden på middag hos pontus. Får se hur rolig jag orkar vara under kvällen, men ska göra mitt bästa !

hej så länge / c 




SNÖ SNÖ SNÖ

FAN jag älskar snö :) , hur kul är de inte att åka pulka ?  Förra året åkte vi pulka men jag kunde inte åka så många gånger för jag flög över hoppet och trodde seriöst jag skulle tappa andan . haha, lotta har detta på film.  haha

bilderna är från förra året. Eftersom jag ska flytta till sälen måste ja bli grym på snowboard tänkte jag, därför ska jag boka in snowboard lektion tills lotta kommer och hälsa på mig i sälen, hon kommer vara med mig under nyårsafton också, hur kul som helst !!

ikväll ska jag och lotta vara med marcus, den bästa trion i hela stan, som snart blir två.  fan hur jag ska klara mig utan dom här m&L!!


fan jag har hittat mig själv på youtube ?  FAN, moa har la ut den där bilden på mig o jonte från studenten. haha  döööö. dock så ser vi väldigt kära ut, hahaha

!
pussisis

wtf

herregud va mycket snö ? sjukt mkt på en gång !


min sälen blogg;caattis.blogg.se

jag kommer att blogga här den här månaden, men sedan kommer jag blogga på min sälen blogg, Caattis.blogg.se

men än så länge så bloggar jag med min lotta,  de är jag som gör bloggen, okej lotta gör designen för sånt shit kan inte jag. De är jag som skriver hihi .  men sen när jag flyttar till min blogg så ska hon skriva varje dag, så jag vet vad min andra halva gör i sitt liv varje dag,  nu ska vi snart klippa navelsträngen med varandra, höhöhö




barskolan ala cattis !

FIA tyckte jag skulle skriva mina drinkstips eftersom hon köpte en drink av mig förut, kul att du gilla den och att du nu hittade min blogg !!


ska bli kul och pröva vad sälens invånare tycker om mina drinkar då.

cattis favoriter
, mycket dricks för dessa drinkar kan jag lova. jag lärde jim dom här och han fick också bra dricks;)

första:  ta lilla shaken, massa is, sen beroende hur stor shot man vill ha så delar du bara cl på alla sprit sorterna. 1. cream de menthe 2, baileys ,  man kan göra som en drink också och ha mjölk o mintu i



andra
: tjej drinken som alla tjejer ja har gjort den till gillar.  ta is och kör i ismaskinen så de blir smått.  Bacardi razz, pucker hallon, lime jucie, grenadin, hallon och sprite.

tredje :  jag tycker detta är en killdrink, jag själv hatar gin ,   men först massa is sen Gin,Bols Blue Curaçao
och  Bols Peach . Minns inte va denna drink heter, tror de är något med isberget eller något sånt ? dock säger dom blåa drinken när man tar beställning

MIN FAVORIT :  ren vodka, bols peach, citronjucie, limejucie, peach syrup eller om du tar vanlig jucie bara.  sen krossad is och sen mixar man ihop allt i maskin.  TA INTE LOONGdrinks glas, då förstör du den. 

denna drink  är sjukt god,,  jag gjorde drinkar till ida ida och pine.  den här är as lätt, för skiftningar tar man en sked bara och häll sakta.


nu orkar jag inte skriva mera drinkar,  får betalt på jobbet, ofta ja ger ut mina gudlkorn gratis :) hiih

kan vara er att den ända shot ni inte ska ta är aphjärna, eller ge den till killar som är players.  riktigt snuskig, denna gjorde ja även till tjejerna och jag varnade att den var riktigt äcklig.



kvällen

hey :)

idag har jag varit med daniella, en av mina favorit grannar. Hon bor några minuters gångavstånd ifrån mig så typ som en granne. Fan va jag kommer sakna henne när jag flyttar, men jaha.  Vi hängde på kaka en stund också, sen i min lya en stund, plus stan också.

sen när jag kom hem så ringde ellen mig, och vi pratade i två timmar. De är verkligen en riktig kompis den här tjejen, hon vet precis allt om mig och henne kan man alltid räkna med. Nu lägger jag ut bilder på lilla ellen, 

mina vänner jag vill att ni lär känna min tärna som jag ska ha när jag gifter mig, min bästa vän ellen.  Dock så ska jag ha två,  Lotta &  Ellen .  mina två absoluta bästa vänner för mig.

/CATTIS 


MUSKALBRUDAR

Idag har jag varit med daniella och vi tittade på några som gjorde ett medley och fyfan va kul de verkade.  Nu tar vi en resa tillbaks till Fame  !










de uppdateras från mitt jobb i sälen



hallå ! jag kommer frysa ihjäl, måste liksom köpa många mer varma kläder nu bara för jag såg detta. Är de snart vinter där ? hur mycket kommer man inte då frysa när vintern är där hehe.  leva på kaffe, hot shots och sånt i fem månader.  mjooo :p

igår var lotta och jag hemma hos pontus, riktigt trevligt och fin lägenhet har han fått också.


idag skulle jag behöva gå och köpa arbetsbyxor, måste ha såna där "fina" svarta byxor, plus att jag tänkte köpa ett par nya skor också. 

jaha nu ringde min kompis mig så kan inte skriva här samtidigt

byebye homies /c

lalao



känner du igen någon av dessa tändare?  hör av dig till mig så kanske du kan få köpa tillbaks den för en lagom peng.  Idag har jag sagt upp mig från jobbet och därför tänkte jag tjäna lite extra pengar.  Kan tänka mig att bil tändaren är davids,  men den va coolast så den behåller jag nog !!

annars tänkte jag börja ha fester oftare, vilket betyder att jag kan skaffa mig en skaplig ekonomi genom att panta burkar.  så inga smuggelöl får tas med på mina fester.

eller så sa jag upp mig för att jag ska flytta från stan 9 december  och kommer få en väldigt bra lön där :P hehe
/c



söndag !

jobb dagen var lugn vilket var otroligt skönt ! två timmars sömn och bakis är inget man hoppar högt med och illa mådde jag precis hela tiden, och när jag öppnade snusskåpet så fick jag svälja tillbaks spyan typ .  haha intressant iknow !

nu ska jag käka middag, typ dumpa mina jobbkläder och sedan ikväll blir de filmkväll hos pontus :) väldigt kul !

/c

moppsökesjao

jag hade riktigt kul igår, dock så måste jag typ slicka på golvena om de ska bli rent där folk har hällt ut sprit på golvet, eftersom min mopp pinne användes till  limbo shoottävlingen  på nybron för några helger sen så kan jag inte städa så där ordentligt.

idag är jag riktigt skakis, typ mina ben är som jag har sprungit tio tusen mil. igår tappade jag mina nycklar o bankkort också, tur att krogen hade mitt bankkort i baren och att dom ringde mig i morse, och hade sparat de till mig. nycklarna hade emma och ja kom in på morgonen !!

föresten är jag så jävulst besviken på att man kan bråka med mig för något sånt, detta kommer jag aldrig glömma !

aja, idag ska jag jobba. man mår som man ska efter en festkväll !  Men vet ni vad?  om exakt en månad kommer jag vara nervös och packa ner mitt liv i resväskor.  vivala säla senorita. citat mattias ,


nej nu kanske jag ska rensa mitt drinkbord som alla snälla har  varit gulliga och lämnat kvar till mig, jag ville bara berätta att de stank öl när jag kom hem. mitt tips till nästa gång är att dricka upp hela burken och lämna inte alla halvfulla.

idag blir jag nog tvungen att ta taxi till jobbet, jag kan inte riktigt röra mig. pontus pontus pontus andersson, du borde ha alkohol lås på din mobil gullet ! 

pontus nummer två är världens gulligaste mot mig just denna morgon, han tyckte de var divigt, han kallar mig nästan alltid diva ofta jag är divig ?, att ta taxi till jobbet så självklart kommer han och hämtar mig.  idag blir de bmw, såå kul !!

(L) C


uppochnerdag

här är de verkligen upp och ner, ena sekunden pratar jag i telefon och gråter som en tönt andra sekunden känns de okej .

nu lämna lotta mig precis hon ska till kyrkogården och tända ljus, jag skickade även med ett gravljus som hon skulle tända hos min bästavän beatrice wilje, hoppas du har de bra där uppe vila i frid hjärtat !

nej nu ska jag försöka peppa mig, ingen snefylla denna kväll. ska försöka göra kvällen så trevlig som möjligt, allt blir bra !

tack för alla fina sms, och tack alla ni som har varit så snälla och bryr sig så mycket om allt som har hänt, de betyder mycket för mig !

nu ska jag försöka ha en fin födelsedagskväll, dock utan födelsedag, bara en förfest.

godnatt när ni sover och va rädd om er !

puss /CATTIS

födelsedag !

hey !

oj va statistiken försvann när vi slutade skriva, de senaste dagarna har de hänt massa saker och de var länge sen man var så här ledsen. Därför har jag sagt till alla mina släktingar/familj osv,  att jag inte firar någon födelsedag idag, man kommer hinna många födelsedagar under detta liv .

igår var de skönt att gå tillbaka till jobbet, tänka på annat. Sedan käkade jag middag med mamma och sen på kvällen gick jag till sylvia och fikade med tjejerna.

nu lyssnar jag på embrace me, och jag erkänner de var länge sen jag hörde en låt som är så här bra ! känns sjukt att allt händer just idag, på min födelsedag, men allt kommer gå så bra och allt blir bra med tiden.

får se hur min dag blir idag,  ska i alla fall träffa min bästa moster en stund nu.

/c

..

de har hänt mycket saker i mitt liv. mår inte alls bra, förlåt alla om jag inte har svarat på era sms.

har fina lotta vid mig, de känns bra.

ska träffa marcus strax och bara ta de lugnt !


musik !



bilden är faktiskt tagen av mig :)

föresten de tog typ över en timme att städa bland mina smycken, jag är en trogen armbandsälskare och har hunnit samla på mig en hel del armband under mitt snart 19 åriga liv.  De sved att jag idag tog steget och kastade tio st av mina armband, några va faktiskt en av mina favoriter.

jag håller fortfarande på att plocka här hemma, samtidigt så sjunger med oasis. Har alltid haft oasis varit en favorit., don´t look back in anger spelas nu och jag svävar runt här hemma, så glad som jag är har jag inte varit på riktigt länge.

nu ska jag försöka plocka ihop något som jag kan ha som matlåda imorgon, för jag jobbar nämligen onsdag, fredag. 

hej så länge / c




NU STÄDAR JAG MED MINA KILLAR



jag har sett han tre gånger i hela mitt liv, och lika bra varje gång.   min bild , rör du dör du .

nu städar jag med timbuktu, lite lars winnerbäck emellan också . ! /C

godnatt

david har köpt en snygg bil, kändes typ som att åka med min farmor&farfar dom har en likadan typ.  vi fyra var i alla fall hemma hos grahnis och spelade spel, trevlig kväll !

nu ska jag stänga av datorn, gå och lägga mig.  Först måste jag göra som alla andra kvällar, prata i telefon med gullisen, haha, stackars han, eftersom han ska upp imorgon vid sju.

men jajaaaaa.  imorgon blir de, städdag och sen ska jag och lott på äventyr !

tjoooo ! godnatt /c


ha en fin kväll alla bloggläsare, de kommer i alla fall vi ha ! /LC





haha, bilden då !



fan va jag skrattar åt denna bild,
jag och helena, väldigt länge sen bilden togs. hehe  sen vet jag inte om de var inne med att ha tuggummi i håret. :P hehe

jaha. idag tog jag tåget till västerås. När jag var där så gick jag och luncha med min pappa, sen fick jag shoppa :) tack snälla pappa, för allt jag fick :)  Nu har jag en jätte varm jacka, as bra !  Sen köpte jag även bebiskläder åt min lilla bebis, även en liten söt pingvin och lite sånt, min söta bebis kommer i mars tror ja de var.


haha  jag har fått massa bilder av helena från förr i tiden.  fan va ja skrattar åt denna bild, minns att vi tyckte vi var sjukt coola. drack cider o smuggelvodka och tyckte vi fick världens häftigaste bild.   snart får fina annis en bebis, tiden går snabbt, tänk va små vi var på bilden.  och ja med mitt blonda hår, fan va ja grät när vi färga de i odlarn.

jaha orka babbla på . lotta skickade sms och frågade om vi ska våldgästa grahn, får se då.  kanske kan vi skrämma honom eller något sånt. får se va vi hittar på ikväll.

/c



bästakillkompisen är hemma, nu åker jag bort



herregud jag har sovit as träligt i natt, typ vaknat en gång i halvtimmen och tittat på klockan. I alla fall så är jag vaken nu och min bästakillkompis är hemma nu igen, fan vad jag har saknat han. Snart ska jag smsa hans mamma och fråga om jag får komma och hälsa på henne imorgon eller någe, så kul där :)

jaha. nu ska jag till mitt andra hem, västerås
så klart !!  Där ska jag hämta lite av mina saker där "hemma" i våran lägenhet, sen ska jag även handla en jacka och lite saker som jag måste ha med mig till sälen.

får se hur länge jag stannar, kommer hem idag i alla fall :) 

hejdå.

/c

RSS 2.0